Blog

Hoe bedient u het JABLOTRON 100+ alarm? Eenvoudig en intuïtief

Het JABLOTRON 100+ alarm kan niet alleen gebruikt worden voor huis- en bedrijfsbeveiliging, maar ook voor domotica. Zo kunt u met het alarm bijvoorbeeld ook garagepoorten, verlichting of jaloezieën bedienen. Bovendien is het zeer eenvoudig om het alarm te bedienen, zelfs voor kleine kinderen. Maar hoe wordt het JABLOTRON 100+ beveiligingssysteem nu bediend?

Lees meer

Vertrouw op professionals voor de installatie van uw alarmsysteem

Houdt u er ook van om een beetje te doe-het-zelven? Repareren, verbinden, creëren... Het is ongetwijfeld interessant en opwindend om uw grenzen te verleggen. Maar sommige dingen kunt u beter overlaten aan de zorg van professionals. Als u een betrouwbaar beveiligingssysteem wilt kopen, is er geen vervanging voor ervaring, service en technische ondersteuning.

Lees meer

Testen als uitdaging

Producten van topkwaliteit vormen sinds de oprichting van Jablotron één van de basispijlers van het bedrijf. Om een hoog productieniveau te handhaven en vooruit te gaan, testen wij alle producten, niet alleen volgens technische normen en certificatie-eisen, maar ook volgens onze eigen strikte bedrijfsnormen.

Lees meer

Met een JABLOTRON-alarm staat u er bij een inbraak nooit alleen voor

Inbraak in een woning of bedrijfspand? Niemand wil het meemaken. Een alarm kan daarom ingezet worden als afschrikmiddel. Indien inbrekers het gebouw toch binnendringen, dan staat u er met het JABLOTRON-beveiligingssysteem niet alleen voor…

Lees meer

Monitor voertuigen, ladingen en chauffeurs op eenvoudige wijze met Jablotron

Waar bevindt mijn (bedrijfs)wagen zich op dit moment? Waar ben ik vorige week ook alweer naartoe gereden? Welke collega heeft vorige maand mijn auto geleend? Zijn dit vragen die je je soms stelt in privé- of werksfeer? Dan kan voertuigmonitoring van Jablotron u hierbij helpen!

Lees meer

Een slimme woning of een alarm? Met het JABLOTRON systeem hebt u ze allebei

Oost west, thuis best. Maar wist je dat je je thuis nog beter kunt maken op het gebied van veiligheid en comfort met het Jablotron systeem? Of je thuis nu een gezellig appartement is, een gezinswoning met tuin of een stacaravan…met het elektronisch beveiligingssysteem van Jablotron maak je van je thuis een slimme thuis.

 

Lees meer

Een gemakkelijke manier om eigendommen in gemeenschappelijke ruimtes van een appartementsgebouw te beveiligen

Woont u in een appartement en durft u geen waardevolle voorwerpen op te bergen in de gemeenschappelijke ruimten van het gebouw? Bent u het echter beu om sportuitrusting, fietsen en andere persoonlijke bezittingen in uw eigen appartement te moeten opbergen? Dan kan een elektronisch beveiligingssysteem zoals JABLOTRON 100+ wel eens dé oplossing voor u zijn. Dit alarmsysteem beschermt uw eigendommen niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen water, brand en gas.

 

Lees meer

Alarmen en kinderen - doordachte bescherming, eenvoudige bediening, constant overzicht

Vraagt u zich op uw werk soms ook af of de kinderen reeds thuisgekomen zijn van school? Of ze het huis ’s ochtends goed hebben afgesloten? Of ze de woning niet alleen verlaten? Of ze niet de hele middag op het internet zitten wanneer u er niet bent? Herkenbare ouderlijke bezorgdheden? Dan kan het JABLOTRON alarm uw zorgen wellicht verlichten! Te ingewikkeld denkt u misschien? Neen, helemaal niet. Zelfs de kinderen kunnen dit alarm spelenderwijs bedienen.

Lees meer

Voorkom problemen met de wagen, thuis en onderweg, en dit op een eenvoudige manier

Is het u al eens overkomen? Uw autodeur vergeten te sluiten doordat u moe was na een hele werkdag en thuiskwam met uw armen vol boodschappen? Of op vakantie, vlak voor een concert of bij onderbreking van een autorit? U schrok toen u het vaststelde, maar gelukkig was er die keer niets ergs gebeurd…

Lees meer

Vereenvoudig uw dagdagelijkse activiteiten met het Jablotron alarmsysteem

Zou het niet geweldig zijn om een trouwe dienaar in huis te hebben die al uw wensen vervult? Het JABLOTRON-alarm vervult deze rol met gemak en doet zijn uiterste best om uw comfort te garanderen. Op uw bevel doet het wat u wenst, onmiddellijk of op een vooraf afgesproken tijdstip. Zo doet het alarmsysteem bijvoorbeeld zelf de jaloezieën dicht.

Lees meer