Alarmen en kinderen - doordachte bescherming, eenvoudige bediening, constant overzicht

Vraagt u zich op uw werk soms ook af of de kinderen reeds thuisgekomen zijn van school? Of ze het huis ’s ochtends goed hebben afgesloten? Of ze de woning niet alleen verlaten? Of ze niet de hele middag op het internet zitten wanneer u er niet bent? Herkenbare ouderlijke bezorgdheden? Dan kan het JABLOTRON alarm uw zorgen wellicht verlichten! Te ingewikkeld denkt u misschien? Neen, helemaal niet. Zelfs de kinderen kunnen dit alarm spelenderwijs bedienen.

U kent het wel: u wil de zorg voor het gezin en het huis zo goed mogelijk combineren met een drukke job en tegelijkertijd het overzicht behouden. Geen gemakkelijke taak. Het liefst zou u op twee plaatsen tegelijk zijn. Onze dagelijkse verantwoordelijkheden brengen soms heel wat stress met zich mee. Wat als deze zorgen kunnen aangepakt worden met behulp van het JABLOTRON beveiligingssysteem? Dit alarm doet veel meer dan u beschermen tegen inbraak, het fungeert als een betrouwbare helper in uw dagelijks leven.

 

Bewaking, meldingen, veiligheid en preventie

Hoe kan het JABLOTRON alarm mijn leven gemakkelijker maken en mijn kinderen beschermen, denkt u?

  • Vertrekt u naar het werk voordat uw kinderen naar school gaan?

Met behulp van de applicatie MyJABLOTRON kunt u gemakkelijk controleren of de kinderen het alarm hebben aangelegd voor ze het huis uitgingen. Indien nodig, kunt u zelf het alarm aanleggen vanop afstand.

  • Vraagt u zich af of de kindereren al thuisgekomen zijn van school?

Van zodra de kinderen thuiskomen en het JABLOTRON ALARM activeren, ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon. Wanneer het beveiligingssysteem is uitgerust met een fotodetector, kunt u in de app ook beelden zien en nagaan of ze bv. alleen of met vrienden zijn aangekomen.

  • Mogen de kinderen bepaalde ruimtes niet betreden?

Zijn er ruimtes in huis waar u duur en gevaarlijk gereedschap (maaimachine, boormachine, zaag, scherpe en puntige voorwerpen, brandbare stoffen zoals verf, vernis, verdunners, industriële alcohol, schoonmaakmiddelen,…) bewaart? Het JABLOTRON alarmsysteem kan een gebouw in max. 15 verschillende secties verdelen. Secties zijn zones waarvoor een beperkte toegang kan worden ingesteld. Door individuele toegangsrechten toe te wijzen aan elke sectie, kunt u duidelijk bepalen welke ruimtes kinderen mogen betreden en welke niet. Stel dat u vergeten bent de beperkte secties af te sluiten, dan komt u daar via de MyJABLOTRON app onmiddellijk achter en kunt u op tijd ingrijpen vanop afstand.

  • Heeft u een zwembad in de tuin waar kinderen niet zonder toezicht mogen vertoeven?

In geval van een overdekt zwembad kunt u deuropeningsdetectoren (magneten) gebruiken om het zwembad te beveiligen. Bij een buitenzwembad kunt u gebruik maken van bewegingssensoren voor buiten of infraroodbarrières.


https://www.youtube.com/watch?v=i_wzCfFF5rk&feature=emb_imp_woyt

 

Toegang, de elementen en ouderlijk toezicht

Indien u dat wenst, kan een video-camera aangesloten worden op het JABLOTRON alarmsysteem. Dit brengt extra beveiliging en toezicht met zich mee:

  • Laat nooit iemand binnen die u niet kent.

We hebben het allemaal ontelbare keren gehoord, net als onze kinderen. Misschien is het oma die aanbelt, maar misschien ook niet. Wanneer een video camera is aangesloten op het JABLOTRON systeem, kunnen de kinderen de beelden van bv. de voordeur in de MyJABLOTRON applicatie bekijken en op die manier de deur niet openen voor vreemden.

  • Wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht in geval van een ongeval.

Gedachteloze kinderspelletjes leiden nu en dan wel eens tot een ongeval. Via het JABLOTRON systeem wordt u hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht en voorkomt u grotere schade. Het alarm beschermt het leven en de gezondheid van uw kinderen wanneer ze alleen thuis zijn.

  • Ga na wanneer en hoe lang de kinderen TV kijken of op internet surfen. Grijp in wanneer u dat nodig acht.

Via de MyJABLOTRON applicatie en programmeerbare alarmuitgangen, kunt u bepaalde stopcontacten vanop afstand uitschakelen. Op die manier kunt u bv. Wi-Fi, televisie of andere apparaten (fornuis, wasmachine,…) waarvan u niet wilt dat kinderen ze tijdens uw afwezigheid gebruiken uitschakelen.

  • Bescherm de woning tegen brand, water of gas.

De omgevingsdetectoren van JABLOTRON bewaken de kamers voortdurend en melden verdachte veranderingen.

 

Eenvoudige besturing

De werking van een JABLOTRON codeklavier kan vergeleken worden met het principe van verkeerslichten. Rood = stoppen/niet betreden ; groen = u bent vrij/ u kunt gaan. Het JABLOTRON alarmsysteem is bijgevolg ook door kinderen heel eenvoudig te bedienen. Bovendien hoeven de kinderen ook geen code te onthouden om het alarm te gebruiken. In plaats daarvan kunnen ze een keyfob aan de leessensor van het klavier presenteren.

JABLOTRON biedt u professionele oplossingen op maat die u helpen bij uw dagelijkse activiteiten. Wilt u uw dagen ook zorgelozer doorbrengen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een erkend Jablotron installateur via www.jablotron.be Deze zal met veel plezier een offerte op maat uitwerken en al uw vragen beantwoorden.

 

Ik wens een vrijblijvende offerte te ontvangen