Bescherm uw caravan of camper met het JABLOTRON-alarmsysteem

             

Caravans en campers zijn onlangs in de schijnwerpers komen te staan als een interessante nieuwe trend voor het doorbrengen van vakantie. Dit is echter niet ontgaan aan de aandacht van dieven, die uw vakantie gemakkelijk kunnen bederven door u als doelwit te nemen, als u niet snel een aantal effectieve beveiligingsmaatregelen treft.

Ons advies is om een CA-2103 JABLOTRON-alarmsysteem aan te schaffen om voor de beveiliging van uw caravan of camper te zorgen, terwijl u zich kunt concentreren op ontspanning en plezier voor uw gezin.


Wat kan een alarm doen voor mijn caravan?

Er kunnen detectoren worden gebruikt die een uitbreiding vormen op uw autoalarm, zoals een magnetische detector, die het openen van de deur signaleert, of een glasbreukmelder, die melding geeft wanner een raam gebroken wordt. Er kan niets gebeuren in uw caravan, zonder dat u het direct weet.


Wat kan een alarm nog meer doen voor mijn camper?

In aanvulling op het bovenstaande blijven bewegingsdetectoren betrouwbaar alert op ongewenste menselijke aanwezigheid. Kanteldetectoren letten op pogingen om uw wielen te stelen, uw voertuig weg te slepen of andere vormen van sabotage. Bovendien blokkeert een startonderbreker het starten van de motor, als deze wordt benaderd met een valse sleutel, waardoor dieven geen kans krijgen om ook maar een enkele centimeter te rijden, waarbij onze luide sirene de aandacht vestigt op hun activiteiten en ook voor hun verwarring zorgt.

Extra detectoren zoals kanteldetectoren en bewegingssensoren kunnen worden gebruikt om ook de voortent van de caravan, externe opbergboxen en de omgeving te beschermen.

Het alarm beschermt u zelfs 's nachts door bewaking van de deuren in partiële modus. Iedereen die nadert, activeert de sirene om u wakker te maken en de indringer af te schrikken.

Bediening van het alarm kan niet eenvoudiger. Druk gewoon op een knop op uw afstandsbediening of gebruik nog beter de populaire app MyJABLOTRON voor controle en bediening overal vandaan, inclusief het lokaliseren van uw voertuig door middel van de ingebouwde GPS tracer.

 

Wat nu?

Dit is het moment om vooruit te denken en uw caravan of camper voor te bereiden. Neem deel aan deze steeds populairdere vakantietrend met de juiste keuze van het alarm JABLOTRON CA-2103 om uw zorgeloze vakantie te garanderen. Neem contact op met een plaatselijke JABLOTRON-installateur voor een demonstratie en professionele installatie.


Functies:

  • Eenvoudige bediening via keyfob en de app MyJABLOTRON
  • Bewaakt deuren, ramen, menselijke bewegingen, sabotage en andere apparatuur
  • Kan worden aangesloten op een meldkamer.
  • Aantrekkelijke apparaatontwerpen
  • Geen rommelige bedrading
  • Alle technische en praktische details uitgewerkt door onze installateurs – geen stress

 

Wilt u meer weten?