Een zorgeloze vakantie

            

Of u nu deze zomer naar het buitenland gaat of thuis blijft, vergeet niet uw woning of appartement te beveiligen, voordat u vertrekt. De vakantieperiode is het "hoogseizoen" voor dieven. Het gebruik van een alarm van Jablotron zal uw voorbereidingen vergemakkelijken. Volg eenvoudig een paar basismaatregelen en u kunt op stap gaan zonder zich zorgen te moeten maken.

 

Om rustig en zonder stress van uw vakantie te genieten is het belangrijk om zich te vergewissen, dat uw alarm betrouwbaar werkt en dat uw woning veilig is.  Erachter komen, dat de batterijen van de draadloze detector vervangen moeten worden, terwijl u kampeert, kan zeer vervelend zijn, en is bovenal onnodig.  We adviseren daarom uw gehele beveiligingssysteem te laten controleren door een gecertificeerde installatiepartner, voordat u vertrekt.  Zij zullen bijvoorbeeld testen: 

  • of de batterijen in draadloze detectors geladen zijn en functioneren,
  • of omgevingsdetectoren, zoals temperatuur- en rookdetectoren, gaslekdetectoren of overstromingsdetectoren goed functioneren.

Zij zullen bovendien een toegangscode instellen voor een vriend of buurman, zodat deze voor uw kat en planten kunnen zorgen.

TIP: Als u niet het nummer heeft voor de installatiepartner, die uw alarm heeft geïnstalleerd of het momenteel onderhoudt, kijk dan op onze kaart.