Vereenvoudig uw dagdagelijkse activiteiten met het Jablotron alarmsysteem

Zou het niet geweldig zijn om een trouwe dienaar in huis te hebben die al uw wensen vervult? Het JABLOTRON-alarm vervult deze rol met gemak en doet zijn uiterste best om uw comfort te garanderen. Op uw bevel doet het wat u wenst, onmiddellijk of op een vooraf afgesproken tijdstip. Zo doet het alarmsysteem bijvoorbeeld zelf de jaloezieën dicht.


Het alarm past zich overal ter wereld aan uw wensen aan

De bedieningspanelen JABLOTRON 100+ hebben een geprogrammeerde DAG / NACHT-modus. Hierdoor is het mogelijk om overdag of 's nachts de vereiste acties in te stellen die verband houden met verschillende behoeften.

Neem nu het bovenvermelde voorbeeld i.v.m. het sluiten van de jaloezieën. Opdat niemand uw privacy kan schenden na zonsondergang, zal het alarm de jaloezieën sluiten op het juiste moment. Ook de oprit verlichting of oriëntatieverlichting in de gangen kan op dat moment automatisch aangezet worden.

Het Jablotron alarm is dus niet alleen praktisch, maar ook een geweldig gadget tijdens uw vakantie! Een dergelijk geautomatiseerd huis ziet er namelijk tijdens uw afwezigheid nog steeds bewoond uit, waardoor dieven uw woning eerder zullen mijden.

 


Automatisering van huis of bedrijf

Het beveiligingssysteem moet in de eerste plaats fungeren als uw beschermer. Maar wat als het ook een helper zou zijn die die uw dagdagelijks leven comfortabeler kan maken? Het Jablotron alarm kan verschillende acties uitvoeren, zoals de besproeiing van het gazon en de bloembedden starten, de rolluiken bedienen, de verwarming regelen of de verlichting precies volgens uw instructies aanzetten.

Bovendien kunt u kiezen uit verschillende manieren om een gebeurtenis te starten / in te stellen:

  • wanneer u maar wilt, via het toetsenpaneel of via de applicatie MyJABLOTRON,
  • op de precieze dag en tijd volgens de kalender,
  • gebruik de DAG/NACHT-modus – dankzij de GPS-locatie weet het systeem precies waar u bent en wanneer de zon op een bepaalde plaats opkomt en ondergaat.

 


Wakker worden volgens uw eigen gewoontes

Laten we teruggaan naar het voorbeeld van de jaloezieën. Slapen vereist duisternis, maar het is soms moeilijk om wakker te worden in een donkere kamer. Programmeer het openen van de jaloezieën daarom naargelang uw eigen ochtendgewoontes. iOS-gebruikers kunnen snelkoppelingen gebruiken om bv. de jaloezieën te openen van zodra de Iphone het wekalarm inschakelt.

Wilt u meer details of bent u op zoek naar een installateur, die het alarm voor u ontwerpt en installeert? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag en bedenken voor u een oplossing op maat.

 

Ik wil meer weten