Voorkom problemen met de wagen, thuis en onderweg, en dit op een eenvoudige manier

Is het u al eens overkomen? Uw autodeur vergeten te sluiten doordat u moe was na een hele werkdag en thuiskwam met uw armen vol boodschappen? Of op vakantie, vlak voor een concert of bij onderbreking van een autorit? U schrok toen u het vaststelde, maar gelukkig was er die keer niets ergs gebeurd…


Het autoalarm ATHOS van JABLOTRON ALARMS zal u in dit soort situaties per SMS herinneren uw autodeur te sluiten. Dit dankzij de functie 'alarm bij onbeveiligd voertuig'. Via deze herinnering, kunt u terugkeren naar uw voertuig om het te vergrendelen of uw wagen vanop afstand beveiligen via de app MyJABLOTRON. Het beveiligingssysteem houdt de wacht en informeert u op betrouwbare wijze over eventuele problemen.

 

 

Een autoalarm dat geen grenzen kent en alles onthoudt

We hebben het over geografische grenzen. U krijgt onmiddellijk informatie over autopech en andere gebeurtenissen, of u zich nu in Nederl

and, Europa of daarbuiten bevindt.

De basis van een autoalarm is veiligheid. Maar ATHOS gaat een stapje verder en zal bijvoorbeeld ook dienen als dagboek van uw vakantie, of als inspiratie voor vrienden en familie wanneer u hen vertelt over uw reizen. De applicatie MyJABLOTRON registreert zorgvuldig alle bewegingen van de auto en u kunt de afgelegde routes delen, met wie u maar wilt.

 

ATHOS beschermt niet alleen voertuigen

Dankzij het gebruik van draadloze detectoren kunt u ook een caravan, een mobiel marktkraam of bouwplaatscabine beveiligen. Via de mobiele applicatie kunt u eenvoudig controleren of deze beveiligd is en u kunt het alarm op afstand bedienen. Het systeem biedt ook de functie Geofence, die u waarschuwt als het bewaakte object de opgegeven locatie verlaat. Dieven hebben geen kans op succes.

Wat kan een autoalarm van hoge kwaliteit bewaken?

  • beweging in het interieur of de laadruimte van de auto,
  • breken van ruiten,
  • kofferbak, deuren, motorkap openen,
  • botsingen of ongelukken,
  • de kantelsensor signaleert het slepen van de auto of het verwijderen van de wielen,
  • de startonderbreker maakt het onmogelijk om de motor te starten,
  • de sirene schrikt dieven af en waarschuwt de omgeving.

Het systeem moet worden verborgen in het voertuigcompartiment om het vereiste veiligheidsniveau te bereiken. Gecertificeerde partners maken bij de installatie maximaal gebruik van de bestaande originele deurschakelaars en draadloze detectoren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over grote ingrepen in de carrosserie en de bedrading.

Neem dus een ATHOS autoalarm mee voor uw uitstapjes – Het garandeert uw gemoedsrust.

 

Ik wil mijn voertuig beschermen