Jezelf beveiligen tegen een inbraak? Met JABLOTRON geniet je van echte rust en zekerheid!

Inbrekers zijn uit op je waardevolle bezittingen en laten zich daarbij niet afschrikken door sloten. In 2019 registreerde de federale politie maar liefst 70.000 inbraken in ons land.  


Wil je je huis beveiligen tegen inbraak? Jezelf en je familieleden beschermen?
Dan is een JABLOTRON alarmsysteem aan te raden. Betaalbaar, maar ook snel en eenvoudig te installeren (bedraad of draadloos).

Lees meer hieronder
 

 

Het Jablotron alarmsysteem

Easy. Smart. Flexible.

1

EASY
Eenvoudig in gebruik
dankzij duidelijk bedieningspaneel
en smartphone app

2

SMART
Alarmsysteem als middelpunt 
van huisautomatisering
(bedien verwarming, poort,...)

3

FLEXIBLE
Geen ingrijpende werken nodig
in je woning want keuze tussen
bedraad en draadloos.

Hoe werkt het JABLOTRON alarmsysteem?

1. Eenvoudige bediening


Het Jablotron bedieningspaneel bestaat uit ​segmenten met kleurindicatie, te vergelijken met verkeerslichten. Het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat je je vrij kan bewegen in huis. Het rode licht betekent STOP: jouw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd. Je kan in één oogopslag zien welke alarmzones van jouw huis aan of uit staan dankzij de lichtsignalen op het bedieningspaneel.


2. Beveiligde authorisatie


Je bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van jouw alarmsysteem omdat autorisatie door een chip of code nodig is om het alarmsysteem te bedienen. Hoewel het alarmsysteem eenvoudig te bedienen is, hoef je je geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang.


3. Een alarmsysteem dat met je meegroeit


Als je in de toekomst bijvoorbeeld een garage bouwt naast je huis, dan is het geen enkel probleem om de beveiliging van je JABLOTRON 100+-alarmsysteem uit te breiden naar nieuwe delen van je huis. Je hoeft slechts een installatiepartner te bellen die detectoren in je garage installeert en deze aansluit op het systeem en een “verkeerslichtsegment” toevoegt aan je bedieningspaneel. Je kan maximaal 20 van zulke segmenten aansluiten.


4. Bedienbaar vanop afstand


Via de mobiele app, kan je je alarmsysteem vanop afstand bedienen en apparaten of toestellen in je huis beheren. Je ziet meteen wat er thuis gebeurt, waar je ook bent: op vakantie, op je werk of als je aan het winkelen bent.


5. Een alarmsysteem als middelpunt van huisautomatisering


Het JABLOTRON 100+ alarmsysteem stelt je in staat je leven te automatiseren. Schakel vanop afstand de verwarming of verlichting aan of uit, open de garagedeur, bedien je tuinbesproeiiingssysteem,...

Ontvang een kortingsbon van 10% op uw nieuwe JABLOTRON alarminstallatie.

Vind een JABLOTRON installateur bij u in de buurt