Een inbraak melden?
Zo geniet je van echte rust en zekerheid!

Zoals iedereen hecht je veel belang aan je eigen huis. Het is je eigen stekje, je draagt er goed zorg voor en je kan je ramen en deuren makkelijk op slot doen. Het is dan ook de plaats waar je je waardevolle spullen bewaart.

Maar dat is net hetgene wat de inbrekers aantrekt. 70% van alle criminaliteit in België zijn inbraken. Inbrekers zijn uit op je waardevolle dingen en storen zich niet aan sloten wanneer ze uit zijn op jouw buit. In 2019 registreerde de federale politie zo'n 70.000 inbraken in ons land.

Jezelf beschermen en je huis beveiligen tegen inbraak is dus meer dan aan te raden. De beste manier hiervoor is een goed alarmsysteem. Eentje die helemaal niet duur hoeft te zijn, maar je wel slapeloze nachten bespaart.

Wil je een alarmsysteem dat naast betaalbaar ook snel en eenvoudig te installeren is (bedraad of draadloos), dan ben je vast geïnteresseerd in het systeem van Jablotron.

Ontdek de Jablotron alarmsystemen

Easy. Smart. Flexible

1

Een alarmsysteem dat eenvoudig is in gebruik, met een duidelijk bedieningspaneel en een smartphone app. 

2

Een systeem dat van je woning een slimme woning maakt en ook met andere slimme apparaten kan samenwerken.

3

Een hybride installatie met of zonder draden, waardoor er geen ingrijpende werken hoeven te gebeuren in je woning.

Jablotron 100+

  • Bescherming tegen inbraak, brand, gas- en waterlekken.
  • Draadloos of bekabeld: aan jou de keuze.
  • Eenvoudig en vanop afstand te bedienen via app.
  • Slimme functies: bedienen verwarming, garagepoort, verlichting,...
     

Installatie


Kies voor Jablotron en geniet nu van 10% korting op je installatie!
Ontdek het hier!Meer informatie?
 

Intuïtieve bediening

Groene en rode knoppen

​Onze segmenten zijn als verkeerslichten: het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat je je vrij kan bewegen in je huis. Het rode licht betekent STOP: jouw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd. Je kan in één oogopslag zien welke alarmzones van jouw huis aan of uit staan dankzij de lichtsignalen op het bedieningspaneel.


100% veilige autorisatie

Je bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van jouw alarmsysteem omdat autorisatie door een chip of code nodig is om het alarmsysteem te bedienen. Hoewel het alarmsysteem eenvoudig te bedienen is, hoef je je geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang.
 

Een alarmsysteem dat met je meegroeit

Als je in de toekomst bijvoorbeeld een garage bouwt naast je huis, dan is het geen enkel probleem om de beveiliging van je JABLOTRON 100+-alarmsysteem uit te breiden naar nieuwe delen van je huis. Je hoeft slechts een installatiepartner te bellen die detectoren in je garage installeert en deze aansluit op het systeem en een “verkeerslichtsegment” toevoegt aan je bedieningspaneel. Je kan maximaal 20 van zulke segmenten aansluiten.

 

Wil je ook genieten van 10% korting op je installatie?
Ontdek het hier!

3 manieren om jouw JABLOTRON 100+-alarmsysteem te bedienen

Je kan je alarmsysteem op een aantal manieren bedienen, of je nu het alarm wilt uitdoen, de tuinverlichting aandoet of de garagedeur opent.

1

Bedieningspaneel met segmenten

2

App voor smartphones of webbrowsers

3

Sleutelhanger met afstandsbediening

Ontvang een kortingsbon van 10% op uw nieuwe JABLOTRON alarminstallatie.

Vind een JABLOTRON installateur bij u in de buurt